VI LESER BIBELEN SAMMEN

Bli med og lese Bibelen sammen.

Sted: Bjørkelangen kirke. 
Tid: hver mandag kl. 20.00 til 21.00. 

Ta med Bibel og kom! Smittevern er godt ivaretatt. 

Ta med Bibelen (helst på papir, men digitalt duger). Jostein Holmedahl leder oss i å dele Guds ord en stille kveldsstund.

Inspirert av Hans Johan Sagrusten sitt arbeid som ansatt i Bibelselskapet, prøver vi nå dette konseptet som brukes i mange menigheter og bedehusforsamlinger rundt i Norges land og i minst like stor grad i verden for øvrig. I boken «RIK bibelbruk» forteller Sagrusten om store menigheter i Kina og Øst-Europa som startet med at to - tre personer begynte å lese Bibelen sammen. RIK står for Regelmessig - I fellesskap - Kontinuerlig.

«Nå er jeg for gammel til det meste, men er fortsatt uforskammet sprek.» Det er Jostein Holmedahl som sier dette. Hele livet har han vært opptatt av at folk skal bli kjent med Bibelen og med Frelseren Jesus. Han har utgitt bøker og hefter som har handlet om å gjøre bibelhistoriene tilgjengelige for folk flest. «Kreativ bibelbruk» har vært som et varemerke. Nå er han vert på disse kveldene i Servicehuset ved Kirken der vi leser Bibelen høyt sammen.
Bjørkelangen menighet og Bjørkelangen Normisjon står som arrangører, men det er åpent for alle. Vi har ikke tro på at det blir trengsel, men følger myndighetenes koronabestemmelser. Kaffen kan du ta hjemme før du kommer.

Hjertelig velkommen!Meng Xiu Ying og mannen hennes, Li Yong Fu, begynte i 1985 å lese Bibelen sammen høyt - hver dag. I dag har de en menighet med rundt tusen medlemmer. (Faksimile fra Sagrustens bok «RIK bibelbruk».)