Hva skjer?

Vi leser Bibelen sammen
Hver torsdag i Bjørkelangen kirke kl 20.00 - 21.00. Ta med deg Bibelen og kom!

Kontaktperson : Terje Holmedahl tlf 413 02 104.

Høstsemesteret 2023. 

Tema: «Bygge Guds rike».


Onsdag 6. desember: Kl. 19.30 Onsdagsmøte i serie     Andre av to møter med fellesskapsutvikler Ståle Sandbekken.


Lørdag 9. desember: Kl. 12.00 Førjulskos med julemiddag for alle aldre.    Sang og musikk ved Ann-Margreth Ånestad.

Torsdag 28. desember: Kl. 16.30 Juletrefest  Velkommen!


Hver tredje tirsdag i måneden har Klava santalforening møte i hjemmene kl. 19.00.Kontakt: Annelis Holmedahl, tlf. 975 10 122.Bønn for Aurskog Høland

"Bønn for Aurskog Høland" er et bønnefellesskap der de som vil være med og be til Gud sammen er velkommen. Der er Den norske kirke med, pinsemenigheter, Normisjon, Misjonssambandet, - alle fra hele kommunen. "Bønn for Aurskog Høland" organiseres av Jan Tore Anthonisen (tlf. 406 48 662)

Kom på samlingene siste tirsdag i måneden på Bjørkelangen bedehus kl. 19.00. 

HØSTEN 2023:  29. august, 26. september, 31. oktober og 28. november.

- Aurskog-Høland-bønnen (se under) kan du be der du er når du vil.

Aktivitetskalender for bruken av Bjørkelangen bedehus.

Julehilsen

23/12/2021

Vi ønsker dere alle en fredfylt adventstid og en velsignet julehøytid. Ta vare på deg selv og hverandre.
Hilsen Styret i Bjørkelangen Normisjon

"Jublende tro"

16/08/2021

Vi håper sommeren har fart pent med deg til tross for hvordan dagene dine har vært. Sensommeren er over oss med med alt august pleier å gi oss, fortsatt varme dager med lukten av korn og lyden av korntørka på siloen.Hverdagen er kjærkommen og kjent.

Mandag 3. mai starter vi opp igjen! Bli med og lese Bibelen sammen. Sted: Bjørkelangen kirke. Tid: hver mandag kl. 20.00 til 21.00. Ta med Bibelen (helst på papir, men digitalt duger). Jostein Holmedahl leder oss i å dele Guds ord inntil en time på sein kveldstid.

Temaet for høstsemesteret er "Tro i krise". Vi lever jo i en krisetid. Tallet på nye smittede i Koronapandemien når stadig nye høyder både i inn- og utland. De fleste av oss som bor på Bjørkelangen kjenner oss vel rimelig trygge, men skal vi krysse en kommunegrense eller dra "te byen" tenker vi oss om en ekstra gang.

Klava santalforening av Normisjon markerte sitt 100 årsjubileum med jubileumsfest på Bjørkelangen bedehus søndag 25. august.

Fra torsdag 20. til lørdag 21. juni er det Bjørkemart'n. Det er der folk møtes den helgen. I år er det dessuten samkjørt med Musikkfestivalen. Vi regner med det blir et yrende liv i Bjørkelangen sentrum de dagene. Der vil vi gjerne være til stede. Derfor har vi bestilt bod plass, hvor vi vil tilby en stol der folk kan...

Dyrt fedreland

16/05/2019

Det er vår. Fredsdagen har nettopp gått relativt upåaktet hen for mange av oss. Nasjonaldagen kommer vi ikke utenom. Bunad og is, korpsmusikk og flagg. Og, så kommer den på den riktige tida av året.

Bjørkelangen? Ja, det er der vi kjører forbi på vei til Sverige. Det er jo ikke noe positivt, men påske, "pesach", betyr forbigang. Dét er positivt!

Snart er det påske. Jesus er på vei mot Jerusalem sammen med sine disipler. Det er ikke første gangen de skal til Jerusalem i påskehøytiden, men noe er annerledes. Det kjenner disiplene på seg. Gang etter gang stanser Jesus opp, tar dem til side og forteller med stort alvor at Han skal lide og dø. Og han skal oppstå igjen....

«Jeg er så redd for å dø, Alf,» sa mora til Alf Prøysen da hun lå for døden. Hun var så fattig at hun trodde ikke hun skulle komme inn i himmelen. Og så var det det at eldstedattera var født utenfor ekteskap...

Stasjonsveien 58, 1940 Bjørkelangen
© 2019
Powered by Webnode
Create your website for free!