Hva skjer?

Vi leser Bibelen sammen

Når smittesituasjonen tillater det, møtes de som har lyst til å lese fra Bibelen sammen hver mandag i Bjørkelangen kirke. Kl 20.00 - 21.00. 

Det er Jostein Holmedahl som leder kveldene med svært enkle rammer og trygt innenfor smittevernreglene som myndighetene har satt.

Les mer her.


HØSTEN 2021. 
Tema: «Jublende tro». 

Søndag 24. oktober kl. 16.30: Storsamling.                   Taler: Bjørn Skogstad, sokneprest i Høland.

Onsdag 17. november kl. 19.30: Onsdagsmøte.             Taler: Torstein Huseby.

Søndag 28. november kl. 17.00: Storsamling.                Jubelkveld.

Onsdag 8. desember kl. 19.30: Onsdagsmøte.               Taler: Hans Thore Løvaas.


Bønn for Aurskog Høland

"Bønn for Aurskog Høland" er et bønnefellesskap der de som vil være med og be til Gud sammen er velkommen. Der er Den norske kirke med, pinsemenigheter, Normisjon, Misjonssambandet, - alle fra hele kommunen. "Bønn for Aurskog Høland" organiseres av Jan Tore Anthonisen (tlf. 406 48 662)

Kom på samlingene en tirsdag i måneden på Bjørkelangen bedehus kl. 19.00:

Datoene for høsten kommer snart.   Mens vi må holde oss hjemme, kan vi be der vi er;

- for Korona-pandemien generelt og i kommunen vår spesielt

- Aurskog-Høland-bønnen (se under)

- Be for tettstedene i kommunen, Rømskog, Setskog, Hemnes, Løken, Bjørkelangen og Aurskog

- Be for barne- og ungdomsarbeidet i kommunen. (se under)

Aktivitetskalender for bruken av Bjørkelangen bedehus.

"Jublende tro"

16/08/2021

Vi håper sommeren har fart pent med deg til tross for hvordan dagene dine har vært. Sensommeren er over oss med med alt august pleier å gi oss, fortsatt varme dager med lukten av korn og lyden av korntørka på siloen.Hverdagen er kjærkommen og kjent.

Mandag 3. mai starter vi opp igjen! Bli med og lese Bibelen sammen. Sted: Bjørkelangen kirke. Tid: hver mandag kl. 20.00 til 21.00. Ta med Bibelen (helst på papir, men digitalt duger). Jostein Holmedahl leder oss i å dele Guds ord inntil en time på sein kveldstid.

Temaet for høstsemesteret er "Tro i krise". Vi lever jo i en krisetid. Tallet på nye smittede i Koronapandemien når stadig nye høyder både i inn- og utland. De fleste av oss som bor på Bjørkelangen kjenner oss vel rimelig trygge, men skal vi krysse en kommunegrense eller dra "te byen" tenker vi oss om en ekstra gang.

Klava santalforening av Normisjon markerte sitt 100 årsjubileum med jubileumsfest på Bjørkelangen bedehus søndag 25. august.

Fra torsdag 20. til lørdag 21. juni er det Bjørkemart'n. Det er der folk møtes den helgen. I år er det dessuten samkjørt med Musikkfestivalen. Vi regner med det blir et yrende liv i Bjørkelangen sentrum de dagene. Der vil vi gjerne være til stede. Derfor har vi bestilt bod plass, hvor vi vil tilby en stol der folk kan...

Dyrt fedreland

16/05/2019

Det er vår. Fredsdagen har nettopp gått relativt upåaktet hen for mange av oss. Nasjonaldagen kommer vi ikke utenom. Bunad og is, korpsmusikk og flagg. Og, så kommer den på den riktige tida av året.

Bjørkelangen? Ja, det er der vi kjører forbi på vei til Sverige. Det er jo ikke noe positivt, men påske, "pesach", betyr forbigang. Dét er positivt!

Snart er det påske. Jesus er på vei mot Jerusalem sammen med sine disipler. Det er ikke første gangen de skal til Jerusalem i påskehøytiden, men noe er annerledes. Det kjenner disiplene på seg. Gang etter gang stanser Jesus opp, tar dem til side og forteller med stort alvor at Han skal lide og dø. Og han skal oppstå igjen....

«Jeg er så redd for å dø, Alf,» sa mora til Alf Prøysen da hun lå for døden. Hun var så fattig at hun trodde ikke hun skulle komme inn i himmelen. Og så var det det at eldstedattera var født utenfor ekteskap...

Godt nytt år!

10/01/2019

"Nestekjærlighet". Det er tema for vårsemesteret på Bjørkelangen bedehus. Det vil blo belyst fra forskjellige sider; av en lokalpolitiker, en diakon, fra misjonsperspektivet og mange fler.